vrijdag, november 30, 2007

India!

Zoooo mega cool! Had vanmorgen een vergadering bij TRIN (zie link) and guess what? I'm going to India in February! 'k Heb via-via contact gekregen met een man die daar woont en visie heeft voor het bereiken van noord India. Hij is daar al volop mee bezig: heeft verschillende mensen in het veld zitten die voorgangers zijn van christelijke gemeentes en hij heeft een weeshuis opgezet. Maar hij liep tegen problemen aan en is tot de conclusie gekomen dat hij hulp nodig heeft van een overkoepelende organisatie. En die hebben we nu gevonden! TRIN werkt samen met een stichting die in hetzelfde gebied zit als waar Gideon nu is en zij hebben de visie om eenheid te brengen in de kerk van India. A match made in heaven ;)
In Februari gaan we met een klein clubje naar India om met andere projecten aan de slag te gaan en gaan we waarschijnlijk naar Gideon om met eigen ogen te zien waar hij mee bezig is en om zn hart te voelen.

I'm so excited! Ik ga heel veel lieve Indische kindjes huggen en weduwen omarmen! Eindelijk iets doen dat eeuwigheidswaarde heeft..!

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage